Gotove web stranice

Trebam web je specijalizirani portal koji nudi povoljne i moderne web stranice privatnim iznajmljivačima smještaja. Iz dugogodišnjeg iskustva rada u turizmu i web dizajnu, napravili smo gotova web rješenja s ciljem najbolje prezentacije smještajnih kapaciteta. Sve stranice se rade u skladu s najnovijim standardima što znači da ih vodeće tražilice kao što su Google, Yahoo, Bing itd. lako prepoznaju i stavljaju u poredak.

Nudimo Vam da odaberete neki od naših dizajna koji su u ponudi, te tako znate točno kako će Vaša web stranica izgledati i funkcionirati. Svaka web stranica za koju se odlučite je funkcionalna na svim platformama koje se trenutno koriste za pregledavanje web sadržaja. To znači da su izrađene za pregled na mobitelima, tabletima, laptopu i drugim uređajima.


Redizaj postojeće web stranice

Ako već imate web stranicu koja je rađena nekada davno, i niste zadovoljni izgledom, ili jednostavno želite novi, moderniji dizajn kontaktirajte nas. Osim vizualnog redizajna, također obavljamo restrukturiranje sadržaja, radi bolje preglednosti, olakšane navigacije i lakše optimizacije za internet tražilice. Redizajn može podrazumijevati manje vizualne izmjene na stranici, izmjene cijele konstrukcije ili izrada sasvim nove stranice. U svakom slučaju Vi zadržavate ime domene.

Pošaljite nam Vašu stranicu na pregled i poslat ćemo Vam detaljnu analizu i mišljenje što bi trebalo izmijeniti da postignete maksimalan efekt u prezentaciji Vaše stranice.


Najam domene i hosting

Najam domene i hosting je nešto što svaka stranica prije nego dođe na web mora imati. Najam domene je jednostavno ime Vaše web stranice koje se mora registrirati. Obnavlja se svake godine i neko drugi može uzeti Vaše ime stranice, ako niste obnovili najam domene. Dostupnost željenog imena domene možete provjeriti ovdje. Slobodno nam se obratite za pomoć u vezi odabira imena domene.

Web hosting je usluga zakupa prostora na Internet poslužitelju (serveru). Obnavlja se svake godine.