Uvjeti kupnje

- 1 -

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije usluga ponuđenih na našim stranicama.

- 2 -

Naša obveza je obraditi, posložiti i objaviti sve fotografije, tekstove i ostale materijale koje dobijemo od klijenta.

- 3 -

Trebam web se obvezuje da će isporučiti gotovu web stranicu ili primjerak u izradi web stranice na uvid, u roku od 5-7 radnih dana, nakon što zaprimimo sve materijale potrebne za rad.

- 4 -

Kada je web stranica gotova, privremeno je objavljujemo na webu, kako bi klijent mogao pogledati i potvrditi da je zadovoljan. Ako treba radimo promjene koje klijent zahtjeva do najsitnijeg detalja.

- 5 -

Klijent nakon što je pogledao svoju web stranicu i potvrdio da je zadovoljan dužan je uplatiti cjelokupni dogovoreni iznos za izradu web stranice. Plaćanje se vrši općom uplaticom, virmanom ili internet bankarstvom.

- 6 -

Nakon što je uplata provedena, naša obveza je zakupiti domenu s imenom koje je odabrao klijent i objaviti web stranicu na internet.

- 7 -

Naša obveza je održavati web stranicu, mijenjati sadržaj na zahtjev klijenta (fotografije, tekst, cijene), te pružati tehničku podršku jednu godinu, od datuma zakupa domene ili na period koji smo unaprijed dogovorili s klijentom.

- 8 -

Klijent je dužan plaćati dogovoreni iznos godišnje ili na unaprijed dogovoreni period, za održavanje, zakup domene, hosting i promjene podataka na web stranici.

- 9 -

Trebam web je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Uvjeta, cijene usluga kao i sav ostali sadržaj koji se nalazi na www.trebamweb.com zbog čega su korisnici www.trebamweb.com dužni prilikom svake posjete web stranici pregledati sadržaj iste.